Kare kano
 
kenan i kel
South Park
Trigun
Detectiu Conan
Principal
Ranma
Fushigi Yugi
Enllaços
ShinChan
Kare kano
Babylon 5
Bola de drac Z
Fly
Gifs variats
Sailor Moon
Cowboy Bebop
Cotxes Tuning
Operacion Triunfo
Fotos d'amics
Kare kano
 
La protagonista d'aquest anime és la Yukino Miyazawa, una noia de quinze anys que té un greu problema de doble personalitat. A l'escola la Yukino és una alumna perfecta i a casa...
Imagen
La Yukino Miyazawa té quinze anys i és la que treu més bones notes de la classe, la millor esportista de l'escola, la noia més popular, la més educada, atractiva, simpàtica, amable, creativa... Resumint, la Yukino és perfecta.
Però aquesta noia, que moltes mares voldrien tenir com a filla, no és tan repel·lent com sembla, ja que la Yukino té una doble personalitat. A l'escola i davant dels seus amics i amigues, la Yukino és una noia modèlica. Però quan arriba a casa seva es treu la màscara i es transforma en la Yukino més autèntica, es mostra tal com és. I com és?
Doncs com la resta de mortals: és vanitosa, gelosa, s'equivoca i va a la nevera a menjar xocolata quan estudia. A més a més, la Yukino, com moltes noies de quinze anys, també s'enamora perdudament d'un noi i fa mil i una bestieses per cridar l'atenció del mascle que li ha robat el cor.

L'Arima és un estudiant exemplar i un noi excepcional, capaç d'enamorar qualsevol noia amb el somriure tímid, el cos atlètic i el caràcter amable i tranquil que té.
Aquest noi tan perfecte sempre té les millors notes i a més és membre del club de kendo de l'escola i de mil clubs i organitzacions més. Però, a part de ser tan bo en tot, l'Arima també és molt popular entre les noies de l'institut i entre els nois. Per tant, en contra del que molts podríeu pensar, l'Arima no és una rata de biblioteca, sinó que és un noi força sociable. Quin fàstic, tanta perfecció!
Però com que un ésser humà tan perfecte és impossible que existeixi, l'Arima també té problemes i traumes. I és que, tot i que ens puguem pensar que aquest noi té una vida fantàstica, al llarg de la sèrie descobriràs que l'Arima ha tingut una infància difícil i aquest fet ha marcat la seva manera de ser, d'actuar i d'enamorar-se.

Imagen